mintonkeun acrylic nangtung

Gawé babarengan sareng Acrylic World Limited

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Gawé babarengan sareng Acrylic World Limited

asdasICC2

Acrylic World Limited gawé bareng sareng Gedong ICC anu aya di lokasi utama di Guangzhou.Kolaborasi parantos nyiptakeun sababaraha produk akrilik inovatif kalebet tanda arsitéktur ICC sareng tanda LED, tampilan brosur lantai akrilik, panutup témbok akrilik sareng stand tampilan akrilik.

Wangunan ICC parantos janten gedong landmark di Guangzhou, sareng produk akrilik anu bergaya ieu nambihan pesona na.Acrylic Display Stand ti Acrylic World Limited mangrupikeun produk anu ramping sareng modéren, idéal pikeun nampilkeun brosur atanapi acara promosi sanés dina gedong ICC.Ngadegna didamel tina akrilik kualitas luhur sareng tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan individu.

Stand tampilan brosur lantai akrilik mangrupikeun produk unik anu diciptakeun salaku bagian tina kolaborasi ieu.Dijieunna tina akrilik awét, stand ieu idéal pikeun nampilkeun brosur sareng flyer di daérah lalu lintas anu luhur.Desain sleek tina stand ensures yén éta teu jadi intrusive atawa ngahalangan pintonan arsitéktur stunning wangunan.

Tanda LED akrilik mangrupikeun sorotan kolaborasi, nambihan sentuhan modern kana adul gedong ICC.Tanda ieu sacara saksama didamel tina bahan kualitas luhur pikeun daya tahan.Lampu LED ngahemat énergi, ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan anu ramah lingkungan pikeun usaha dina gedong ICC.

xinw 14

Hiasan témbok akrilik mangrupikeun produk anu sanés tina kerjasama ieu.Renovasi na nambihan kaéndahan kana interior gedong ICC, janten pilihan anu populer di kalangan arsiték sareng desainer interior.Dekorasi tiasa disaluyukeun pikeun cocog sareng skéma warna atanapi kahoyong desain.

Acrylic World Limited mangrupikeun produsén sareng supplier produk akrilik di Hong Kong.Aranjeunna komitmen pikeun nyayogikeun konsumén produk kualitas luhur anu fungsional sareng éndah.Tim ahlina gairah ngeunaan akrilik sareng terus-terusan narékahan pikeun berinovasi sareng nyiptakeun produk anyar anu pikaresepeun.

Kolaborasi antara Acrylic World Limited jeung wangunan ICC geus fruitful hasilna sababaraha produk akrilik sabenerna stunning.Logo gedong ICC sareng signboard LED, stand tampilan brosur lantai-to-siling akrilik, hiasan témbok akrilik, stand tampilan akrilik, sareng sajabana, sadayana disambut ku usaha di gedong.

Sadayana, gawé babarengan antara Acrylic World Co., Ltd. sareng ICC parantos nyangking sababaraha produk akrilik anu inovatif sareng modis, anu nambihan kaéndahan gedong ieu.Kalayan komitmen kana kualitas sareng inovasi, Acrylic World Limited terus janten pamimpin dina manufaktur sareng suplai produk akrilik di dunya.

ICC (2)
ICC (3)

waktos pos: Jun-12-2023